vineri, 1 august 2008

O raită pe la Grădina Botanică

Amiază fierbinte şi umedă, cu năduf şi iz de excremente la Botanica. Am tras o fugă prin Grădină, dar fără mari revelaţii. Una e cert - păsări sunt multe - le-am auzit trilurile şi bătăile de aripi. De văzut - doar vrăbii şi o mulţime de coţofene - cel puţin 7, inclusiv două care atacau o veveriţă (ce din imaginea de mai sus) şi-i furau mîncarea (fructe sau seminţe de un copac conifer), dar n-am reuşit să le fotografiez :(

Concluzia - la Grădina Botanică e parlamentul coţofenilor. Sunt locuri ideale pentru multe specii de păsări - diferite tipuri de păduri, lacuri şi relief variat. Puţini oameni. Trebuie de mai dus o dată pentru mai mult timp, nu amiaza şi cumva cînd nu suflă de la staţia de epurare, dacă sunt astfel de zile.

Niciun comentariu:

Arhivă blog

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.