joi, 27 noiembrie 2008

Peripeţii pe Ichel şi un ochiuboului

Azi la Defileul Goian, timp de cinci ore şi 25 de kilometri, am ratat şorecarul comun, după care m-am pornit, din trei ocazii. Am ratat pescăruşii albaştri — cinci întîlniri cu cel puţin 3 indivizi diferiţi — pe malul Ichelului. La săritura iresponsabilă peste Ichel (de pe un mal abrupt, cel puţin 4 metri lungime) mi-am deteriorat aparatul de fotografiat. Ecranul cu informaţie nu mai arată corect cifrele. Nu mai vorbesc de căzături, zgîrieturi şi spinul din palmă pe care l-am scos 20 de minute cu un ac.

Vă daţi seama că nu mi-i a postări lungi...

#69. Ochiuboului (Troglodytes troglodydes)

Noroc de această spinofilă, care a dat un pic de sens efortului. O mai urmărisem şi lîngă Lopăţica, dar fără mult folos.

Niciun comentariu:

Arhivă blog

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.