luni, 21 septembrie 2009

Barza neagră, undeva prin Edineţ

Am observat cel puţin cinci berze negre într-o pădurice pe rîpele racovăţului. Tot acolo şi un codalb, dar poate îl pun altă dată, după cum aţi observat acest blog se usucă :)Barză neagră (Ciconia nigra)

Un comentariu:

Constanta spunea...

Buna ziua!
Felicitari pentru ceea ce faceti si sper ca acest blog sa-si mentina activitatea si sa fie la fel de placut. Sper sa am ocazia sa vizitez si eu acele locuri minunate pe care le-am gasit descrise aici. Atata timp cat existam, noi, cei iubitori de tot ce inseamna natura, mai sunt sanse sa deschidem aceasta dragoste si in sufletul celor care acum isi aleg preferintele. Mult, mult succes si cat mai mult "vanat" foto!

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.