marți, 9 februarie 2010

Prin binoclu şi telefon mobil!

Din poştă:

ajder vitalie:sal....ti-am mai lasat niste coment-uri mai inainte si nu mi-ai mai raspuns...oricum felicitari inca odata pt blog, e destul de fain...uite am vazut si eu ieri un botgros in gradina, spargea niste seminte de visin, cei drept nu am mai vazut niciodata unu prin zona(or.Iargara r.Leova)...am mai avut ocazia sa-l vad in Iasi(gradina botanica), faina pasare...i-am facut niste poze prin binoclu si cu tel:P asta ca dovada...oricum cred ca a ajuns tocmai aici din cauza iernii grele..Bravo Vitalie, aştept şi alte fotografii.

Un comentariu:

Marcela spunea...

Stimate domnule Grosu,
Vreau sa va fac un complement pentru extraordinarele fotografii si comentarii despre pasarile din Moldova, este o activittate creativa si foarte utila pentru tinerii naturalisti si nu numai.
Am rasfoit si admirat pasarile de pe blogul Dvs. impreuna cu colegii de servici si cu totii au ramas incintati.
Va scriu insa pentru a va cere permisiunea de a folosi careva din fotografiile plasate de Dvs. pe blog, in cadrul unui seminar care va avea loc la 2 martie curent in incinta ministerului mediului. Tema seminarului va fi Implementarea Directivei UE Pasari in RM. Daca sunteti interesat de acest seminar, va rog sa ne dati de stire si va vom invita si pe dumneavoastra cu placere sa participati.

Asi aprecia mult daca puteti sa raspundeti la intrebarea mea la e-mailul m_vatamaniuc@yahoo.com. Multumesc anticipat,

Toate bune.

Marcela

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.