duminică, 27 decembrie 2009

Povestea puiului de sticlete

1. Priviţi atent această pasăre. Această pasăre nu e o gîscă. Nici măcar o oaie. Această pasăre e un pui de sticlete. În sensul bun al cuvîntului. Acum, că tot m-aţi crezut, să mergem mai departe. Să aflăm despre această pasăre mai multe. Să nu lăsăm momentul să treacă. Priviţi atent acest pui. În locul lui putea fi oricine din noi. De ce spun asta? Pentru că acţiunea se petrece la mănăstirea Curchi. Nu, nu din cauza asta spun asta. Dar aşa e - acţiunea se petrece la mănăstire.

Photobucket

2. Fiţia atenţi, fotografiile din această postare sunt cele mai frumoase făcute de mine cu păsări. Da. Şi asta nu se discută. Mai mult decît atît. Mai mult decît atît nu s-a putut în 2009. Aşa a fost 2009.

Photobucket

3. Dar ce urmează? Urmează o vrabie care hrăneşte puiul de sticlete. De ce? Nu ştiu. Poate puiul de sticlete e orfan şi vrabia a decis să aibă grijă de el. Poate vrabia e de la mănăstire. Poate.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

7 comentarii:

Anonim spunea...

foarte verde :)

Anonim spunea...

Misto observatia!
Vlad

PS:Bine ai revenit, te dadusem disparut :)

Decan spunea...

cruta :D

Lulu spunea...

super! cum ai reusit sa le fotografiezi atat de bine, chiar nestingherite? Stiu ca e foarte greu sa prinzi asemenea momente :)

lili spunea...

uaaau, deja e 1:30 noaptea si eu tot ma belesc la toate pasarile din moldova noastra...incredibil... si niciodata nu pot sa spun c-am avut vreo atractie sau pasiune pentru pasari. sunt foarte frumoase, blogul merita ceva premiu.. BRAVO pentru initiativa asta! pacat ca am aflat abia azi. hehe ma amuza tare denumirile foarte "moldovenesti" ale multor specii :D

Eliz Anghel spunea...

superbe imaginile si actiunea surprinsa.

Anonim spunea...

se intampla in viata ca unele animale sa ne de-a un exemplu ,noua oamenilor care nu stim aprecia viata la adevarata sa valoare.Cate specii de animale au adoptat alte specii?Doar noi oamenii ne omoram copiii pt ca, nu avem constiinta.Ma bucur totusi ca mai sunt oameni care apreciaza frumusetea vietii! Felicitari pt acest moment unic:continua asa

Specii fotografiate:

Drepturile de autor ale conţinutului acestui blog, inclusiv ale tuturor textelor şi fotografiilor îmi aparaţin, cu excepţia cazurilor pe care le menţionez expres.

Utilizarea fotografiilor publicate pe acest site fără acceptul în scris al autorului este interzisă. Pentru a solicita permisiunea de a prelua sau publica fotografii, scrieți un comentariu în subsolul postării în care a apărut fotografia dorită.